Waarom A1 Advocatuur?

Wij zijn vlakbij de autosnelweg A1 gevestigd. Makkelijk om te onthouden, afslag nummer 13. Het gaat om de main artery, de hoofdader. Daarnaast zijn wij ook het Advocatenkantoor, waarmee de lijst begint. Wij staan bovenaan. We zijn in Amersfoort niet voor niets het kantoor met de meest uitgebreide ervaring op het terrein van de letselschade en verzekeringen. Wij kennen de weg als geen ander. Kortom, de snelweg naar uw recht!

Nachtrust

Wat u daaraan heeft? Nachtrust. Want, dat is ons belangrijkste product. De fabriek van boormachines levert geen apparaten, maar gaten. Wij leveren nachtrust. U geeft uw zaak in onze handen waarna een goede nachtrust wordt gegarandeerd. De gedachte dat een specialist voor u aan het werk is, geeft rust.

Inkijkdossier

De tweede reden van uw goede nachtrust is de mogelijkheid om binnenkort op elk gewenst moment uw eigen dossier te komen bekijken. Al is het midden in de nacht. Digitaal. Zonder tussenkomst van wie dan ook. Een persoonlijke pincode volstaat, waarbij de veiligheid van uw dossier gewaarborgd is zolang als u uw eigen pincode maar aan niemand doorvertelt. Uiteraard kunt u nu al binnen kantoortijden bij ons terecht voor uw dossier.

Onafhankelijk

Een andere, derde reden is onze onafhankelijkheid. We hebben met niemand geheime afspraken. Niet met verzekeraars en niet met bureaus, die voor deze verzekeraars werken. Ook hebben wij geen afspraken gemaakt over de vergoeding van onze kosten.

Korte, snelle lijnen

Een goede bereikbaarheid is ook een goede, vierde reden. Bij ons geen overhead, geen telefoniste die je eerst moet zien te passeren. E-mail, dat is het sleutelwoord. We durven te garanderen, dat elke e-mail tijdens werkdagen binnen 24 uur beantwoord is. Daar durven wij wel een fles goede wijn op te zetten.

Landelijke dekking

Gezien de ligging van ons kantoor in het midden van het land kunnen wij landelijk opereren. En wij komen altijd naar u toe. Het eerste oriŽnterende gesprek zal op ons kantoor in Amersfoort plaatsvinden. Maar daarna gaan wij u thuis bezoeken, zodat u in een vertrouwde omgeving uw verhaal kunt vertellen. Ook de ondernemer komen wij op zijn locatie bezoeken. Het kan ons niet ver genoeg zijn.

De advocaat die u kent

U kunt natuurlijk uw zaak aan een bureau voorleggen. Er is een aantal gespecialiseerde bureaus die goed werk doen. Maar, die bureaus zijn geen advocaat. Als er met de aansprakelijke verzekeraar een geschil ontstaat bij de afwikkeling van de schade moet zo'n bureau de zaak uit handen geven. Wij doen dat zelf. Wij gaan als het ware met "onze eigen dossier" naar de rechter om een beslissing over het geschil te vragen, waarna de schade kan worden afgewikkeld. Geen nieuwe gezichten, u kent ons. En wij u.

Second opinion

Vroeger deed je dat niet. Wie eenmaal begonnen was zijn of haar zaak aan iemand toe te vertrouwen, bleef. Tot het einde. Een second opinion aan een ander vragen was onfatsoenlijk. Of dwaas. In elk geval zou dat het vertrouwen direct schaden. Dat is niet meer zo. Het is tegenwoordig dwaas noch onfatsoenlijk om de eigen deskundige zo af en toe te testen. En als dat het vertrouwen schaadt was uw advocaat of belangenbehartiger het vertrouwen niet waard. Ook daarvoor kan A1 Advocatuur u van dienst zijn. Wij zijn volledig onafhankelijk. En hebben geen enkele binding met andere advocaten of letselschade-bureaus.